חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סמאח סיאם נ' AIG איי אי גי חברה לביטוח בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום ירושלים
11260-06
29.12.2013
בפני :
תמר בר-אשר צבן

- נגד -
:
סמאח סיאם
:
AIG איי אי גי חברה לביטוח בע"מ
החלטה

החלטה

בשים לב לכך שמדובר בתביעות שהוגשו עוד בחודש אוגוסט 2006, לפני למעלה משבע שנים(!) ולאור העובדה שבנסיבות אלו, חזקה על הצדדים שכל הראיות הדרושות מצויות בידיהם ומוכנות להגשה לבית המשפט, יגישו הצדדים תצהירי עדות ראשית בעניין הנזק בתוך המועדים הקצרים הקבועים להלן בהחלטה זו.

כמפורט להלן, ישיבת קדם משפט תיערך מיד לאחר הגשת תצהירי התובעת. ככל שלא יעלה בידי הצדדים לסיים את התובענה במהלך ישיבת קדם המשפט, יקבע בישיבה זו מועד לשמיעת ההוכחות במהלך חודש פברואר 2014.

אם יעלה בידי הצדדים להגיע להסכמות לסיום התובענה קודם לישיבת קדם המשפט, יגישו הודעה מתאימה לבית המשפט.

לאור האמור, הצדדים יפעלו בהתאם לאמור להלן בהחלטה זו:

1.העדויות הראשיות של בעלי הדין ושל עדיהם בתיק זה בעניין שאלת היקף הנזק, יוגשו בתצהירים, שאליהם יצורפו העתקיהם של כל המסמכים שכל אחד מבעלי הדין מבקש להגיש.

בעל-דין המבקש להגיש חוות דעה של מומחים או תעודות עובדי ציבור, יגישן ערוכות כדין, עד המועד שנקבע להגשת תצהירי העדות הראשית.

הנתבעת רשאית להגיש תצהירי חוקרים לאחר שמיעת עדי התובעת.

2.הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו קבילים, כל עוד לא תהיה לכך התנגדות של הצד שכנגד. אם תהיה התנגדות, יחליט בית המשפט לאחר שמיעת בעלי הדין.

3.אם לא יעלה בידי מי מבעלי הדין להגיש תצהיר מטעם אחד מעדיו, יגיש בקשה מתאימה בצירוף תצהיר שיכלול את פרטי העד, את נושא עדותו ואת הסיבה לכך שלא ניתן היה להגישה בתצהיר, כולל הניסיונות והפעולות שנעשו בקשר לכך. בקשה כאמור, תוגש לכל המאוחר עד המועד שנקבע להגשת תצהירי העדות הראשית.

4.כל אחד מהמצהירים יתייצב לחקירה נגדית על תצהירו במועד שייקבע לשמיעת ההוכחות, אלא אם כן בעל הדין שכנגד יודיע שהוא מוותר על חקירתו.

מומחה או נותן תעודת עובד ציבור לא יוזמנו להעיד, אלא אם כן תינתן החלטה מפורשת בעניין המורה על זימונם להעיד.

המומחה מטעם בית המשפט לא יוזמן להעיד, אלא אם כן תוגש בקשה מטעם מי מבעלי הדין לכל המאוחר עד יום 13.2.2014.

5.תצהירי עדות ראשית מטעם התובעת יוגשו עד יום 21.1.2014.

תצהירי עדות ראשית מטעם הנתבעת יוגשו עד יום 13.2.2014.

הצדדים יגישו את תצהיריהם במקביל לבית משפט ולצד שכנגד.

בעל-דין המגיש תצהירים שהיקפם בצירוף הנספחים עולה על עשרים עמודים, יגיש במקביל עותק נייר כרוך ומסומן של תצהיריו, נוסף על העותק המוגש לסריקה בתיק האלקטרוני. עותק זה יהיה מודפס בגודל רגיל הזהה לזה שהוגש לסריקה.

עותק הנייר יימסר במישרין במזכירות בית המשפט (ולא בקבלת קהל), לידי הגב' גלית כודדה.

6.אי הגשת תצהירים במועד ייחשב לאי התייצבות למשפט על כל המשתמע מכך וכן ייחשב להסכמת בעל הדין שלא הגיש את תצהיריו במועד לכך שיינתן נגדו פסק-דין בשל היעדר התייצבות לדיון וזאת ללא צורך במתן החלטה נוספת קודם למתן פסק הדין.

7.כאמור בפתח ההחלטה, קדם משפט יתקיים סמוך לאחר הגשת תצהירי התובעת, ביום 23.1.2014 בשעה 9:00.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>